uw verhaal

In uw verhaal' nodigen wij u uit om uw herinneringen, persoonlijk of van anderen over de Sterkampen en de aanwezigheid van Krishnamurti in Nederland te vertellen.
Ook foto's zijn van harte welkom.
U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Enkele voorbeelden:

Mw Thelma van der Kooi-Mulder:

“Hij was graag met de kinderen, speelde met hen en kon ook met hen zichzelf zijn. Geen adoraties, waar hij een hekel aan had. Het Sterkamp was een feest, de bossen, de heide, de warmte onderling, het bezig-zijn in een gemeenschap waarin je je helemaal opgenomen en geaccepteerd wist, het concert dat de beroemde pianiste Elly Ney gaf, waarbij de grote tent feestelijk werd aangekleed , het heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt".

Lees verder het interview met Themal, enkele dagen voor haar dood.  Thelma.pdf
_ _ _ _ _ _

"Veel van de verhalen die ik van mijn grootvader en tantes heb gehoord kan ik nu eindelijk plaatsen in een groter verband.
Zeer wetenswaardig allemaal, bedankt daarvoor."
_ _ _ _ _ _

"Gezien mijn vader's betrokkenheid bij e.e.a. (hij was zelfs een tijdje zo'n "priester" in de "vrij katholieke kerk" - een door hemzelf doodgezwegen vergissing) heb ik vroeger natuurlijk allerlei verhalen gehoord over Krishnamurti, de Pythagorasschool, de Theosofische beweging etc. Ik heb nu zelf kunnen zien en horen hoe alles met elkaar samenhing en ik heb veel geleerd wat ik niet wist."
_ _ _ _ _ _